Diensten

Ontdek ons vakmanschap en creativiteit in onze veelzijdige diensten. Naast onze hoofddiensten realiseren we ook projecten op maat van uw wensen. Laat uw verbeelding spreken en samen realiseren we uw droomproject.

Bijgebouwen & poolhouses

Samen met u stemmen we het ontwerp van uw bijgebouw af op uw specifieke behoeften, waarbij we streven naar volledige tevredenheid. We maken een gedetailleerd 3D-plan met diverse afwerkingsmogelijkheden, zodat u een helder beeld krijgt. Bovendien kunnen we het bijgebouw voorzien van de gewenste nutsvoorzieningen. Na goedkeuring ontvangt u een offerte met de totaalprijs.

Neem nu contact op

Gevelbekleding

Houten gevelbekleding is interessant bij renovaties en zorgt voor goede isolatie langs de buitenkant. Daarnaast geeft het je huis ook een warme en authentieke uitstraling.

Neem nu contact op

Terrassen

Door het toepassen van een onzichtbaar systeem op tropisch hardhout met verstelbare kunstofdragers is het mogelijk om een houten terras te plaatsen op eender welke ondergrond die voldoet aan de nodige eisen.

Neem nu contact op

Poorten & Afsluitingen

Bij het plaatsen van poorten en afsluitingen bieden wij onbegrensde mogelijkheden in hoogtes, maten en houtsoorten. Of het nu gaat om een standaardmaat of een uniek ontwerp, wij realiseren het voor u. Zelfs poorten op hellingen vormen geen enkel probleem voor ons.

Neem nu contact op