Simon Rogiers

Simon zijn passie voor het vak drijft hem al jaren om te doen wat hij graag doet. Zijn ambitie kent geen limieten en dat zie je ook terug in zijn werk. Als jonge zelfstandige is hij enorm gedreven om telkens een geslaagd project af te leveren en om de klant volledig te ontzorgen.

gedreven door passie

Opleiding

Simon studeerde ‘binnen-en buitenschrijnwerk’ en trad na zijn studie in dienst bij een gereputeerde schrijnwerkerij. Hij verbeterde zijn skills en begon al snel als zelfstandige in bijberoep te werken. Nu, drie jaar later, is Simon een gedreven zelfstandig schrijnwerker met ambitie om in houten skeletbouwwoningen uit te blinken. Hij overloopt elk project met oog voor detail en past zich aan naar de klantwensen. Zijn doel is om de klant volledig te ontzorgen met de juiste diensten en vakmanschap.

Kwaliteit

Onze passie voor vakmanschap resulteert in hoogwaardige schrijnwerken die keer op keer garant staan voor duurzame kwaliteit.

Service

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We streven naar een vlotte en professionele service die al uw verwachtingen overtreft.

Klantgericht

Wij maken uw visie werkelijkheid. Uw wensen staan centraal en wij streven naar de perfecte realisatie van uw project.

Augustus 2019 – Augustus 2022

Begint na zijn studies bij een schrijnwerker

Augustus 2020

Start als zelfstandige in bijberoep

Augustus 2022

Start als zelfstandige in hoofdberoep